blog

BÓNA LÁSZLÓ: KORONAÁRIÁK

2020. május 7-i

WEBINÁRIUM

Mi korona és mi nem? Maradj otthon, szenvedj titokban? Szenvedésben hasonlók nem tudják egymásról, hogy hasonlók. Hol tartottuk eddig a koronáinkat? Hova tegyük, ha koronára tettünk szert? Milyen szert vegyünk az azt sem tudjuk, hogy mire? Fessünk-e falra koronát vagy ne fessünk? Jobb lesz-e a világ a járványtól vagy rosszabb? Miért, mi jobbak vagyunk?
Bóna László író, előadó, homeopata, tanár, rendező, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság alapítója. Több, mint 30 homeopátiáról szóló könyv szerzője. Több írása jelent meg a jelenlegi járvánnyal kapcsolatban is: Homeopátiás szakmai reflexió a koronavírushoz 1-4. rész, Ha csak egy szer van kéznél- Arnika és Ha csak egy szer van kéznél – Oscillococcinum címekkel. Bóna László logikus gondolkodásának, lényeglátásának, innovatív ötleteinek és humorral fűszerezett előadásainak méltán köszönheti népszerűségét. A tanításai a gyakorlatban is jól használhatóak és az ő előadásain még a nehéz témák is könnyen átláthatóvá, érthetővé válnak. A Koronaáriák webináriumon a témával kapcsolatos  gondolataival ismerkedhetünk meg.

A 1,5 órás felvétel ára: 2 000 Ft.  

A díj befizetése után 1 hét áll rendelkezésedre, hogy  megnézd a webinárium teljes felvételét, ez idő alatt akár többször is. 🙂

Kérjük, hogy gmail-es email címet adj meg a regisztrációkor, mert a tapasztalatok alapján ezzel tudod majd zökkenőmentesen megnézni a videót! Ha nincs ilyened 2 perc alatt ingyenesen lehet ilyet csinálni és érdemes. Köszönjük!

___________________________________________________________________________________

JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

KÖSZÖNJÜK! 🙂

_____________________________________________________________________

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük