Bemutatkozás

Magyar Integratív Homeopátiás Egyesület 

A  Magyar Integratív Homeopátiás Egyesület 2018-ban alakul szervezet, amely a klasszikus homeopátia képviselője. Orvos és nem orvos homeopatákat egyaránt befogad a tagjai közé, így valósítja meg a nevében is jelzett integrációt.

Az egyesület fontos céljának tartja, hogy Magyarországon praxisjogot és helyet kapjon a gyógyításban minden magasan képzett homeopata.

Az egyesületünk homeopatának ismeri el azokat a személyeket, amelyek Magyarországon vagy külföldön homeopátiás tanácsadó vagy homeopata vagy homeopata orvos képzettséget szereztek, amelynek keretében szakmai/klinikai gyakorlatot teljesítettek, végzettségük és tudásuk stabil alapot biztosít arra, hogy magas szakmai színvonalon, a klasszikus homeopátia alapelveit betartva gyógyítsanak.

A MIHE alapfeladati között vállalta a homeopátia népszerűsítését a magyar lakosság körében. Mindezt ismeretterjesztés és homeopátiás alaptanfolyamok szervezése által látja el.

A MIHE homeopatáknak évente többször hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseket szervez, ezzel biztosítja a szakemberek állandó fejlődését és az új irányzatok megismerését, a homeopátia fejlődését.