blog

Annette Sneevliet: Állatbirodalom az érzet módszer és a rendszertanon keresztül

2022 November 26– 27.

Annette Sneevliet a szinergisztikus szerválasztás mestere, a homeoptáiás világ egyik meghatározó tanára. Mély benyomást tesz az emberre hatalmas tudása, lelkesedése és tiszta magyarázata. Most lehetőségünk lesz az elmúlt évtized tapasztalatainak az összegzését meghallgatni tőle.

KALANDOZÁS AZ ÁLLATVILÁGBAN AZ ÉRZET ÉS A RENDSZERTAN SEGÍTSÉGÉVEL című webináriumon GYEREK ÉS FELNŐTT ESETEK bemutatásával demonstrálja Annette a szinergisztikus szerválasztás módszerét.

Ezután a webinárium után képes leszel önállóan is eligazodni az állatvilágban.

A kevésbé ismert homeopátiás szerekről, mint a halak és rákfélés is szó lesz. Annette jelenleg is dolgozik Rajan Sankaran érzet módszerével, amely kapcsolódik Mikhail Yakir és Mahesh Gandhi ötleteihez.
Annette tanulmányozta Alphons Geukens, George Vithoulkas, Ananda Zaren, Massimo Mangialavori, Jan Scholten, Rajan Sankaran, Michal Yakir és Mahesh Gandhi homeopátiás munkásságát is. Elsősorban a Szinergisztikus szerválasztást alkalmazza.

“A praxisomban valóban az összes szerválasztási metodikát alkalmazom annak érdekében, hogy megtaláljam a simillimumot a betegeim számára. A homeopátiás szert úgy választom, hogy minden szerválasztási módszer ugyanarra a szerre mutasson a materia medica, a repertórium, a téma, az érzet és a rendszertan szempontjából is.

Ezzel a módszerrel lehetünk a legbiztosabbak a szerválasztásunkban.

Az ásványvilágban, a periódusos rendszer nagyon jó támpontot ad nekünk, hogy a beteg a fejlődés melyik stádiumában van elakadva. Michal Yakir növénytáblázatával ugyanezt megtehetjük a növények birodalmában. Mahesh Gandhi az állatbirodalom táblázatát alkotta meg.
Ennek az összes tudásnak a kombinációja adja a szinergisztikus szerválasztást, amelyik a praxist sokkal egyszerűbbé teszi és a szerválasztás a lehető legszilárdabb talajon áll.”
Annette Sneevliet

Időpont:  2022. november 26. – 27. (szombat és vasárnap) összesen 12 óra

Helyszín: online

Napirend:
9.00 – 10.30
11.00 – 12.30
14.00 – 15.30
16.00 – 17.30

A webináriumot felvesszük és 3 hétig visszanézhető lesz.
(12 órás, 2 napos webinárium)
Ár: 
 45 000 Ft (befizetett 2022-es tagdíjjal), külsősöknek: 48 000 Ft

Az ár magában foglalja a magyar szinkrontolmácsolás árát is.

Aki nem tart igényt a szinkrontolmácsolásra kizárólag eredeti nyelven angol csatornát szeretné hallgatni az előadást kedvezményes árért keressen minket a miheiroda@gmail.com címen.

JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük