Tagság

Szeretnél támogató tagja lenni egy dinamikusan fejlődő egyesületnek ?

MAGNET BANK  16200106 – 11639019

 

Akkor a legjobb helyen jársz!

Várunk a MIHE -be, a szakmában a változás friss szelét és a pozitív erőt képviselő céltudatos csapatba.

Részvételedre és elvi támogatásodra nagyon számítunk

Egy fecske nem csinál nyarat. Ha egyetértesz céljainkkal, csatlakozz, hogy nőjön a csapat!

Adunk a véleményedre. Ha vannak a fenti célkitűzéseinkkel kapcsolatban gondolataid, véleményed, félelmeid, vagy más javaslataid, biztatunk, hogy oszd meg velünk, képviseld azt, érvelj mellette.  Észrevételeidre, javaslataidra nyitottak vagyunk. A nemorvos homeopaták praxisjoga terén végeredményben olyan reális megoldásra törekszünk, amely saját érdekeink mellett a homeopátiával kapcsolatos politikai helyzetet és lehetőségeket és az egész szakma érdekeit, legyen az szakmai, szabályozási vagy finanszírozási, egyaránt szem előtt tartja.

  • Lehetsz a támogató tagunk. Ha támogató tagként csatlakozol hozzánk  Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy elérjük a célunkat, hogy parxisjogot szerezzünk a CHE diplomásoknak és hasonló végzettséggel rendelkező nem orvos homeopatáknak Magyarországon. A tagdíj: 10.000 Ft/ év. Ezért cserébe a MIHE által szervezett programokon kedvezményesen vehetsz részt.
  • Lehetsz támogató. Ez azt jelenti, hogy támogathatsz minket bármilyen felajánlással. Lehet ez a munkád, lehet tárgyi felajánlás, vagy akár egy összegű pénzbeli támogatás. Ezzel mind a munkánkat és a közös céljaink elérését segíted.

A tagsági díj befizetésével elsősorban egyesületünk célkitűzéseinek megvalósítását támogatod, ugyanakkor cserébe továbbképzési programjainkon kedvezményben részesülsz, így a befizetett tagdíjad nagy része visszatérülhet.

Ha Te is szeretnél tenni a homeopátiáért, akkor támogasd a Magyar Integratív Homeopátiás Egyesületet!

Írj nekünk a mihe@mihe.hu email címre és iratkozz fel hírlevelünkre is!

Ha nem szeretnél támogatói tag lenni, vagy nem vagy homeopátiában érdekelt mint orvos vagy terapeuta, hanem csak egyszerűen támogatni szeretnéd a munkánkat, mert Te is megtapasztaltad már a homeopátia hatékonyságát, adományodat a válaszleveledben található bankszámla számra tudod utalni. Nagyon megköszönünk minden adományt, mely segíti a homeopátiáért végzett munkánkat.

MAGNET BANK 16200106 – 11639019

Támogatói tag jelentkezés :