EGÉSZSÉGKAPSZULA Homeopátiás alaptanfolyam

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A következő 4. oktatási nap: 2022. február 12. szombat 8-17 óra

A homeopátiás alaptanfolyam 4. napjára a belépési linkeket csütörtök (feb.10.) délutánkiküldtük. Ha nem kaptad meg, kérünk, hogy ellenőrizd a spam vagy promóciók mappádat. Ha ott sincs jelezd nekünk a miheiroda@gmail.com címen!

Homeopátiás tudás, hogy magabiztosan használd önmagad és családod körében ezt a módszert, vagy akár a növényeid és állataid segítésére.

Ezen a tanfolyamon a legalapabb dolgoktól indulunk és erre építkezve megtanuljuk az alapokat, egyes betegségek esetén még az orvosi beavatkoztás előtt használható szereket, hogy megakadályozzuk a betegség tovább haladását és akár megelőzzük azt az állapotot, hogy valóban orvoshoz kelljen fordulni.

A homeopátiás gondolkodás megértése után, végigvesszük a homeopátiás törvényszerűségeket, megtanuljuk a szerválasztás metodikáját, az adagolás, majd az elsősegély és főbb akut betegségcsoportokon keresztül adjuk át a mindennapi életben használható tudást.

“Én akkor kezdtem a homeopátiát tanulni, amikor megszülettek a gyerekeim. Nagyon-nagyon sokat tudtam ezzel a tudással segíteni nekik és csak néha-néha kellett a háziorvosi rendelő zsúfolt előterében a doktorbácsira várakoznunk. Az antibiotikum szedését minden alkalommal sikerült elkerülni, holott teljesen hasonló betegségeken mentek keresztül a gyerekeim, mint a kortársaik.”

Zsuzsa 36 éves édesanya

Tananyag:

Homeopátia története, homeopátiás törvények, betegfelvétel, adagolás, sérülések, csonttörés, rándulás, ficam, csípés, vérzés, ájulás, napszúrás, műtét, oltáskivezetés, influenza, nátha, láz, torokgyulladás, köhögés, hányás, hasmenés, székrekedés, felfázás, kismamáknál, babáknál használt szerek, kitekintés a növény és állatgyógyításra.

Oktatásunk során olyan tankönyvet használunk, amely karikatúrákon keresztül mutatja be az egyes szereket, rávilágítva annak különleges jellemzőire, így nem csak mókás lesz a tanulás, hanem a képek által nagyon jól memorizálhatóvá válik a tananyag.

Minden témakört gyakorlati példabemutatás kísér, és több órán keresztül gyakorlunk.

Emellett minden tananyaghoz mellé tesszük az emberi gyógyítás és prevención túl a növények és állatok homeopátiás gyógyításának lehetőségét is.

Időtartam: 4 x 1 hétvégi nap

Helyszín: online (zoom)

Technikai feltétel: stabil internet és számítógép vagy tablet vagy okostelefon

Időpont: 2021. november 13., december 4., 2022. január 8., február 12. *

Az előadások felvételre kerülnek és utólag visszanézhetőek.

Ár: INGYENES (eredeti ár 40e Ft)

Egyszeri regisztrációs díj: 5000 Ft

Idén az ÚJ NAP ÚJ REMÉNYEK ADOMÁNYGYŰJTŐ PROGRAM-nak köszönhetően ingyenesen lehet részt venni a tanfolyamon, eredeti célunk így a regisztrációs díj megfizetése mellett teljes egészében megvalósulhatott. Reméljük, hogy ezzel nagyon sok embernek tudunk segítséget nyújtani, hogy részt vehessen a tanfolyamon! Ezúton is köszönjük minden adományozónak, hogy támogatta ezt a kezdeményezést! 

Ha megteheted, adományokat továbbra is szívesen fogadunk, hiszen a civil szervezetek léte a rendszeres adományoktól függ. Hálás köszönet előre is!

A tanfolyam vizsgával zárul, a részvételről látogatási igazolást állítunk ki.

*Az időpont változás jogát fenntartjuk.

A jelentkezés lezárult!

PROGRAM:

Minden nap 8-17 óráig lesznek előadások.

GYAKORLATI NAPOK:

2022. január 8 DÉLELŐTT és február 12. DÉLUTÁN

EZEKRE GYERTEK MINDENKÉPP, EZEKET NEM VESSZÜK FEL!!!!

Információ: miheiroda@gmail.com

KÖSZÖNJÜK!

VÁRUNK SZERETETTEL!

MIHE CSAPAT