blog

POCSAJI ÁGNES: AZ ÁLLATOK HOMEOPÁTIÁS RENDSZERE

5 alkalmas előadás sorozat + 1 extra alkalom

Egy olyan homeopátiás rendszert mutat be az előadó, amely nagyban megkönnyíti az állati szerek megtalálását és biztos fogódzókat ad a mindennapi gyakorlatban.

Az első alkalommal ennek a a Joshi házaspár által kidolgozott módszernek az alapjait ismerhetjük meg, az állati birodalom homeopátiás térképének alapjait tárjuk fel. Már első alkalommal is kapunk a praxisban azonnal használható tudást az állatok periódusos rendszerben való elhelyezéséről, de a sorozat célja ennek az alapnak a kibővítése lesz a további előadások alkalmával. Az első előadás fókuszában magának a rendszernek ismertetésén felül a gerinces és a gerinctelen állatok homeopátiás megkülönböztetése lesz eseteken keresztül.

TEMATIKA:

1. Bevezetés az állatok homeopátiás rendszerébe (2021. Március 6. előadás felvétele)

Extra alkalom: 2021. Szeptember 10. péntek 17-20 óráig (opcionális, +5000 Ft) A periódusos rendszer sorai és oszlopai (azoknak, akik nem tanultak erről, vagy szeretnének ismételni, a további alkalmak értéséhez segít)

2. 2021. Szeptember 11. szombat 17-20 óráig Emlősök

3. 2021. Október 9. szombat 17-20 óráig Madarak

4. 2021. November 6. szombat 17-20 óráig Elmarad! Pót időpont: December 11. Gerinctelenek

5. 2021. December 4. szombat 17-20 óráig Madarak

Pocsaji Ágnes 1993-ban gyógypedagógusként szerezett diplomát. 2005-ben az amerikai Cambridge-ben működő Teleosis Homeopátiás Iskola hivatásos homeopatákat képző programját végezte el.

A mindennapi homeopátiás munkáját meghatározó tanárai:  Dr Luc De Scheppertől 3 évig tanulta a klasszikus homeopátia mélységeit, a Reneaissance Institute of Classical Homeopathy haladó iskolájában. Évekig rendszeresen látogatta Massimo Mangialavori előadásait a New England Homeopathic Academia szervezésében. A rendszerszemléletű homeopátiás alapokat Mellissa Birchtől kapta 2004-től kezdődően, amit Dr Sankarantól és Dr Scholtentől  tanultak tettek a mindennapi gyakorlatban nélkülözhetetlen tudássá.

2014-ben nemzetközi ösztöndíjat kaptott, amivel a legtapasztaltabb indiai mesterektől tanulhatott 3 hétig, hogy hogyan kell tanítani az érzet módszert a The Other Song Academián, Mumbaiban. Ebből a sankarani iskolából nőtt ki Joshi házaspár, akik munkáját 2009 óta követve az állati homeopátiás szerekről tanulta a legtöbbet. 2019-ben velük is tölthett 2 hetet a Himalája lábánál homeopátiát tanulva. Michal Yakir növényi homeopátiás rendszerét 2015-ben kezdte tanulmányozni.

Integrálva használja a különféle megközelítéseket a mindennapi praxisában. A gyógyulásért hozzáfordulókhoz igazodva alkalmazza valamelyik rendszerszemlétű megközelítést, klasszikus homeopátiát, az antropozófiás gyógyászat eszköztárát, Bach virágterápiát, és/vagy Schüssler sókat.

Pocsaji Ágnes évek óta tanít több homeopátiás szervezetnél, magán szervezésű tanfolyamokon, illetve cikkeket ír és 3 évig szerkesztette a MHOE Simile című szaklapját.

____________________________________________________

IDŐPONT: 2021. szeptember 10.péntek 17-20 óráig, szeptember 11. szombat 17-20 óráig, október 9. szombat 17-20 óráig, november 6. szombat 17-20 óráig, december 4. szombat 17-20 óráig

Helyszín: ONLINE

Az 5 alkalom ára: 25 000 Ft (befizetett 2021-es MIHE tagdíjjal 10% kedvezmény)

A további 1 extra alkalom: +5000 Ft (befizetett 2021-es MIHE tagdíjjal 10% kedvezmény)

Ha csak az extra alkalomra szeretnél jönni, akkor a miheiroda@gmail.com címre írj légyszíves!

__________________________________________________

Az első, bevezető alaklomon felvételről megnézhető. Ez a további alkalmakon való részvétel feltétele , mert anélkül nehezen érthető az előadás.

Kérjük, hogy gmail-es email címet adj meg a regisztrációkor ha a filmet is meg szeretnéd nézni, mert a tapasztalatok alapján ezzel tudod majd zökkenőmentesen megnézni a videót! Ha nincs ilyened 2 perc alatt ingyenesen lehet ilyet csinálni és érdemes. Köszönjük!

A felnőttképzés jogszabályi változása miatt az előzőekhez képest az előadásokon való részvételhez több adatot kell elkérnünk a jelentkezőktől, mivel minden résztvevővel külön szerződést kell kötnünk, valamint a képzéseinket, előadásainkat és annak minden részletét a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR) regisztrálnunk. Együttműködéseteket és megértéseteket köszönjük!

Várunk szeretettel!

JELENTKEZÉS LEZÁRULT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük