blog

Kate Birch: HOMEOPROFILAXIS Homeopátiás immunizáció Koronavírus nozódával

INTERAKTÍV ONLINE WEBINÁRIUM magyar tolmácsolással, az előadás alatt lehetőség lesz egyéni kérdések feltevésére is!
HOMEOPATA VAGY HOMEOPATA KÉPZÉSBEN RÉSZTVEVŐK RÉSZÉRE SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS

Max. 100 fő!

2021. május 31. hétfő 17-21 óráig

Részvételi díj: 8 000 Ft (1×4 óra), befizetett 2021-es MIHE tagdíjjal 10% kedvezmény Minden belépőjeggyel a Free and Healthy Children International szervezetet, (amely az oltások okozta károsodások elkerülésért küzd) is támogatod!

(A facebookon nem tudtuk beállítani a pontos árat, ezért a facebook ingyensenek írja automatikusa, ezért elnézést kérünk! Ez egy beállítási probléma, aminek még nem találtuk meg a megoldását sajnos.)

Az Amerikai Egyesült Államokban fellépő koronavírus járvány alatt végzett Covid homeoprofilaxis (HP) vizsgálat volt az eddigi legnagyobb nozódával történő homeopátiás kutatási projekt. Ezen a webináriumon Kate Birch bemutatja a kutatás részleteit és ismerteti eredményeit, elmond mindet, amit a koronavírus nozódáról tudni kell.

A félnapos előadás a betegség hátterének áttekintése, a homeoprofilaxis történeti és filozófiai megértése és az eléréséhez szükséges közegészségügyi modellek bemutatása mellett ismerteti a kutatás módszertanát és a klinikai eredmények igazolását.

A cél az, hogy a homeopata szakemberek megismerjék a homeopátiás szimptomatológiát, a klinikai alkalmazás feltételeit és lehetőséget, illetve a Novus-CV nozóda adagolási paramétereit.

Kate Birch RSHom(NA), CCH 1994 óta nemzetközileg ismert és elismert szerző és tanár. Szakmai karrierjét a fertőző betegségek, oltóanyag-károsodások és homeoprofilaxis (HP) homeopátiás kezelésének szentelte. A HP mellett elkötelezett Free and Healthy Children International – Szabad és Egészséges Gyerekek Nemzetközi szervezet társalapítója, aki az elmúlt 25 évben főként vakcina-károsodások gyógyításának szentelte idejét. 2020-ban, egy tíz éves gyermekkori homeoprofilaxis témájú kutatási projekt lezárását követően, megkezdte a Covid-19 HP vizsgálatát.

Belépőjegyeddel a Free and Healthy Children International szervezetet is támogatod!

IDŐPONT: 2021. május 31. hétfő 17-21 óráig

HELYSZÍN: ZOOM

Részvételi díj: 8 000 Ft (1×4 óra), befizetett 2021-es MIHE tagdíjjal 10% kedvezmény

Max. 100 fő!

_________________________________________________________________

Ez a webinárium felnőttképzésnek számít! Kérünk szépen, hogy a jelentkezés kitöltésénél ügyelj az adatok pontos, megadására, különös tekintettel az ékezetekre, kötőjelekre stb. A kért személyes adatokat a felnőttképzési törvény változása miatt kell elkérnünk , azokat a FAR rendszerbe kell felvinnünk. Mi is örülnénk, ha nem kellene ennyi adatot elkérnünk. Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

A kitöltés után egy e-mailben küldjük el a képzési szerződést és a fizetési információkat, amelyben a bankszámla szám, és IBAN szám is megtalálható !

JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

BEFIZETÉS

Magyar Integratív Homeopátiás Egyesület

Magnet Bank 16200106-11639019

Közlemény rovatba kérünk, hogy tüntesd fel: Résztvevő neve, Kate Birch ( + ha tagdíjat is fizetsz: 2021 tagdíj)

Köszönjük! 

3 hozzászólás

 • Dr.Halász Gabriella

  Az előadás folyamatos fordítása azt jelenti, h az új információ közlésének időtartama kb. a felére csökken. Ha transcriptet csatolnának, ezt a problémát elkerülnénk. És egy maradandó leírásunk lenne, mintha pl. nagy internetes cikkgyűjteményből egy tufományos közleményt megvásároltunk volna. Közép-kelet európai országok esetén figyelembe lehetne venni, hogy a 8000 Ft-nyi részvételi díj nekünk mást jelent, mint a világ boldogabbik felének.
  Másrészt nem értem az édesanya nevének szükségességet, talán a közeli Anyák napja időpont miatt?

  • Radvanyi Noemi

   Kedves Gabriella!
   Köszönjük a javaslatot, a jövőben megfontoljuk.
   Ez most egy olyan interaktív előadás lesz, ahol Kate-től közvetlenül lehet kérdezni és a kérdésekre válaszol.
   Magyarország Amerikához képest egy mini piac, mások az árak. Megpróbáltuk a lehető legkedvezőbb áron elérhetővé tenni ezt a fontos témát a magyar homeopaták számára.
   Az “anyja neve” és a többi személyes adatot a felnőttképzési törvény tavalyi változása miatt kell elkérnünk és azt a FAR rendszerbe feltöltenünk, minden résztvevővel szerződést kötnünk. Nekünk is egyszerűbb volt, amíg ezt nem kellett így csinálni. Most ez egy olyan kötelezettség, amit csinálnunk kell. Köszönjük a megértését és az együttműködését!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük