blog

Divinyi Péter: Pókszerek differenciálása a homeopátiás praxisban

2 alkalmas webinárium

2021. Április 8. és 15. csütörtök este 19-21 óráig

A pókszerek rendkívül izgalmas szercsoportnak számít a homeopátiában, melynek napjainkban különös aktualitása van. Számos híres homeopata szakember foglalkozott a szercsoport témájával, így Peter Fraser, Jonathan Hardy, Hans Zwemke, Rajan Sankaran, Massimo Mangialavori publikált írásokat és könyveket a témában, de a magyar nyelvű szakirodalom ezidáig kizárólag Fraser Pókok könyvére szorítkozik, amely remek szakmai anyag, de a téma korántsem nevezhető még kimerítettnek.


A téma mélysége miatt a webináriumot 2 részre bontottuk április 8. és április 15.

 • Az első részben a Pókszabásúak (Arachnida) osztályának csoportjellemzőiről és azok ritkábban taglalt jellegzetességeiről lesz szó, majd az alábbi szerekről: Tarentula hispanica, Theridion curassavicum, Aranea diadema, Lactrodectus mactans. Az esemény keretében több esetismertetésre is sor kerül és megismerkedhetünk az ismertetett homeopátiás gyógyszerek terápiás felhasználási körével is egyben.
 • A második részben a Pókszabásúakon belül igazi különlegességekkel találkozhatunk, így Loxosceles reclusa, a Pholcus phalangoides, a kullancs- a házi poratka- és a skorpiószerekről is szó lesz esetismertetésekkel, majd végül a Tela aranea (Pókháló) gyógyszerképe is ismertetésre kerül. 

Tudtad, hogy a Pókszerek állapotában lévő személyeket nagyon nehéz lehet kellő ismeretek hiányában beazonosítani, ugyanis tudattalanul is folyton rejtőzködnek, nem az igazi arcukat mutatják a világnak?

Tudtad, hogy a Pókszer állapotban lévő személyek egyik “Achilles sarka” az, ha valami igazságtalanság éri őket?

Tudtad, hogy a Pókoknál és a Pókszer állapotában lévő személyeknél a párválasztás az egyik legkényesebb kérdés? Hogy miért? Esetükben gyakran a párzás (szex) és a halálos veszély (halál) jegyben jár…így tudattalanul is rengeteg szorongást élnek meg, ha párkapcsolatba bonyolódnak.

Tudtad, hogy a Pókszer állapotban lévő egyének különösen vonzódnak bizonyos élénk színekhez, a virágokhoz és a geometrikus formákhoz, mandalákhoz?

Tudtad, hogy a Pókszer állapotban lévő embereknek szinte mindig terhelt vagy kissé bonyolult az édesanyjukkal való viszonyuk? Hogy miért? Az az előadásból kiderül…

DIVINYI PÉTER, CHE diplomás akkreditált homeopata

Az előadó közel 20 éve áll kapcsolatban a homeopátiával és több éves tapasztalattal rendelkezik a pókszerek differenciálása és ismertetése vonatkozásában. Egy erős audiovizuális élmény inspirálta és vitte közelebb a témához, amely érzet szinten segítségére volt a szercsoport rejtett vonásainak és dimenzióinak felismerésében és az abban való elmélyülésben. 

IDŐPONT: 2021. április 8. és 15. csütörtök esténként 19-21 óra között

HELYSZÍN: ZOOM

Részvételi díj: 8 000 Ft (2×2 óra), befizetett 2021-es MIHE tagdíjjal 10% kedvezmény

_________________________________________________________________

Ez a webinárium felnőttképzésnek számít! Kérünk szépen, hogy a jelentkezés kitöltésénél ügyelj az adatok pontos, megadására, különös tekintettel az ékezetekre, kötőjelekre stb.

A kitöltés után egy e-mailben küldjük el a képzési szerződést és a fizetési információkat!

JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

BEFIZETÉS

Magyar Integratív Homeopátiás Egyesület

Magnet Bank 16200106-11639019

Közlemény rovatba kérünk, hogy tüntesd fel: Résztvevő neve, Pókok ( + ha tagdíjat is fizetsz: 2021 tagdíj)

Köszönjük! 

2 hozzászólás

 • Hegedűs Antónia

  Sziasztok,

  A pók, és a többi előadás felvétele utólag megvásárolható annak, aki most nem tudja meghallgatni?
  (mondjuk egyszeri meghallgatásra, nem letölthetően stb.)

  Köszönöm. Üdv, Toncsi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük