blog

HILERY DORRIAN: DAGANATOS BETEGSÉGEK

ONLINE

magyar tolmácsolással

HOMEOPATA VÉGZETTSÉGŰ VAGY HOMEOPATA KÉPZÉSBEN RÉSZTVEVŐK RÉSZÉRE – SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS

Konvencionális daganatkezelés alatt álló betegek testi és lelki támogatása homeopátiával

2021. március 20-21.

A járványhelyzet miatt az utazási korlátozások továbbra is fennállnak, Hilery várva-várt márciusi szemináriumát ígéretünk szerint tovább nem halasztjuk, azt ONLINE formában fogjuk megtartani.
A szemináriumot angolul, magyar nyelvű tolmácsolással közvetítjük.

Ez alkalommal a homeopátiás rákkezelésről, illetve a rákos betegek hatékony homeopátiás támogatásáról fogja átadni tapasztalatait a tőle megszokott gyakorlatias, tartalmas, klinikai gyöngyszemekkel teli, tanítványai által könnyen elsajátítható megközelítésben.

A tervezett szakmai program tartalma változatlanul:

  • az emlő-,
  • a petefészek-,
  • a vastagbél-,
  • a prosztata-,
  • a gyomorrák,
  • és az agydaganatok homeopátiás kezelésének megközelítése.

Páratlan klinikai szaktudása miatt népszerű előadó, aki nagy közönséget vonz. Harmincöt éves praxisából eredő tapasztalata, gyakorlati tippekben bővelkedő tanfolyamai, és a homeopátiát jól támogató fitoterápiás gyakorlati eszköztára ugyanúgy vonzza a praktizáló homeopaták, mint a homeopátiás hallgatók érdeklődését. II. Erzsébet brit királynő patikájában, az Ainsworths gyógyszertárban a kezelésre jelentkező legsúlyosabb állapotban lévő vagy gyógyíthatatlannak tűnő betegeket azonnal hozzá irányítják.

Hilery a CHE London vezető tanára és emellett több homeopátiás iskolában is tanít rendszeresen Európában és Amerikában. A Barefoot Botanicals természetes bőrgyógyászati termékcsalád egyik megalkotója és a SkinGenius (tinédzserkori bőrpanaszokra kifejlesztett termékek) igazgatója. Az angliai Lingfield-ben praktizál, hetente ötven beteget lát el rendszeresen; két beteg közti szünetben pedig szenvedélyesen keresztrejtvényt fejt.

Hilery először 2016 szeptemberében látogatott el Magyarországra Gyermekek – Emésztési zavarok – Bélnozódák –Hormonális zavarok – Endokrin szárkódák témájában, majd 2018. októberében a bőrbetegségekről tartott Budapesten két napos, telt házas előadást.

Időpont: 2021. Március 20-21. szombat-vasárnap 9-16 óráig mindkét nap

Részvételi díj: 36 000 Ft. MIHE tagoknak befizetett 2021-es tagdíjjal 10% kedvezmény.

Helyszín:  ONLINE

______________________________________________________________________________________________

___________________________________________

A felnőttképzés jogszabályi változása miatt az előzőekhez képest az előadásokon való részvételhez több adatot kell elkérnünk a jelentkezőktől, mivel minden résztvevővel külön szerződést kell kötnünk, valamint a képzéseinket, előadásainkat és annak minden részletét a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR) regisztrálnunk. Együttműködéseteket és megértéseteket köszönjük!

Várunk szeretettel!

JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

BEFIZETÉS

Magyar Integratív Homeopátiás Egyesület

Magnet Bank 16200106-11639019

Közlemény rovatba kérünk, hogy tüntesd fel: Résztvevő neve, Hilery Dorrian  ( + ha tagdíjat is fizetsz: 2021 tagdíj)

Köszönjük! 🙂 Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük