blog

Dr. Resie Moonen: Növények és savak

2022. április 02-03.

Dr Resie Moonen jól ismert nemzetközi tanár. Híres arról, hogy az összetett témákat is képes jól átláthatóan elmagyarázni. 37 éve praktizál homeopata orvosként, és ezalatt az idő alatt a legkülönfélébb betegségekkel és problémákkal találkozott már. A homeopátia új eredményeit ötvözi a klasszikus Materia Medica tudással, a provingokból származó információkkal, és a repertorizációval.


Jan Scholten rendszere sokat segített rendszerezni és megérteni a növény családokat. Rajan Sankaran és mások tanításai rámutattak, hogyan fejezik ki magukat az egyes családok mélyebb szinteken.
Ezalatt a 2 napos webinárium alatt most olyan klienseket fog dr. Resie Moonen bemutatni, amelyeket sikeresen gyógyított növényi szerekkel.

A következő növénycsaládokról lesz szó:

Apiaceae (Zellerfélék)

Asteraceae (Őszirózsafélék)

Boraginaceae (Borágófélék)

és más ritkán használt növényi szereket, szóval egy vázányi színes virágokból és növényekből álló szép csokorról.

Vasárnap délután beszélni fog Long Covid esetekről, amelyekkel manapság találkozhatunk és el fogja magyarázni az Acidumok használatát, mivel ezek nagyon hasznosnak bizonyulnak. Ismert és kevésbé ismert savakról is beszélni fog.

Egy igen aktuális webináriumra invitálunk, amelyen megszerzett tudást a napi praxisban lehet alkalmazni. A választott gyógymód egyértelmű magyarázatára számíthatunk, olyan betegekre, akik sikeresen gyógyultak ezekkel a szerekkel és hosszú utánkövetéssel voltak kísérve.

HELYSZÍN: Online, magyar szinkrontolmácsolással

Időpont: 2022. április 02-03. (szombat-vasárnap)

Összesen: 12 óra
Ár: 90 Euro (Befizetett 2022-es MIHE tagdíjjal 10 % kedvezmény!)

A HUF-EURO árfolyam bizonytalan változása miatt kivételesen euro bankszámlára várjuk a befizetéseket Euro-ban. Ennek oka, hogy minden közreműködőnek euroban kell fizetnünk. A jelenlegi magas árfolyam kockázat miatt nem szeretnénk a webinárium árát megemelni, nonprofit szervezetként pedig nem tudjuk az esetleges árfolyam kedvezőtlen változásából adódó veszteségeket finanszírozni, ezért ez a kivételes helyzet. Megértéseteket és együttműködéseteket előre is köszönjük! Akinek esetleg gondot okoz, az jelezze nekünk!

Helyszín: online (zoom)

Napi menetrend:

9.00 – 10.30
11.00 – 12.30
14.00 – 15.30
16.00 – 17.30

A webinárium felvételről 3 hétig visszanézhető lesz.

Nyelv:

Az előadót szinkrontolmács fordítja magyarra. Az előadó hangja kb. 20%-os hangerővel lesz hallható.

Együttműködés:

Ez a webinárium a Szlovák Klasszikus Homeopátiás Akadémiával közös együttműködésben valósul meg.

This image has an empty alt attribute; its file name is Logotyp-SAKH11-1.png

&

This image has an empty alt attribute; its file name is mihe-logo.jpg

JELENTKEZÉS LEZÁRULT

One Comment

  • Dr.Halász Gabriella

    Megjegyzés: a kiírt időpontban sajnos nem érek rá, de ha teljes felvételt kapok, ez helyettesíti az online részvételt. Idei tagdíjat fizettem tudtommal. Üdvözlettel Halász Gabi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük