blog

Dr. Molnár Mariann: Az allergia kezelése homeopátiával

Mi mindennel tudjuk támogatni allergiás önmagunkat, családtagjainkat, és homeopataként allergiás pácienseinket?

“Ezt a 3 órát oktatásnak és vallomásnak is szánom…

Azt fogom elmondani (sok kiegészítő írásos anyaggal), hogy bő 3o éves homeopátiás praxisomban – magamat klasszikus homeopatának remélve – mi mindennel tudom enyhíteni allergiás betegeim (egyre inkább egészségeseim) panaszait.

Az igazi NAGY homeopaták minden probléma, így az allergia megoldására is az alkati támogatást tekintik teljes megoldásnak. Ez a csoda már néhányszor az én rendelőmben is megtörtént, de be kell vallanom, hogy az alkati kezelés kiegészítéseként gyakran volt és van is szükségem egyéb homeopátiás és nem-homeopátiás kiegészítésekre.

Az ajánlott életmód- és táplálkozási javaslataimat is megosztom most a hallgatókkal. Az alkati támogatás kiemelkedő fontossága mellett megbeszéljük a potenciált hisztamin, a tüneti és az izopátiás szerek használatát.

Szó lesz a légúti és a táplálékallergiákról is.

Őszintén remélem, hogy ebből a nagyon gyakorlatias 3 órából egyaránt profitálhatnak a homeopátia használatának elején járók, azt már régóta alkalmazók és a képzett, gyakorló homeopaták is.”

dr. Molnár Mariann

Molnár Mariann 1979-ben szereztem orvosi diplomát a SOTE-n, 1983-ban szakvizsgázott csecsemő-gyermekgyógyászatból. Már az egyetem alatt elkezdett alternatív utakon járni, és sok “kalandozás” után 1989-ben, még az utolsó magyarországi tiltás idejét kezdett homeopátiát tanulni.


Homeopátiás végzettségei:
1990 Eurosana (orosz)
1997 London College of Classical Homeopathy (angol)
2000 HIETE (magyar egyetemi)
2008 ECH honoris causa (európai)
1991 óta klasszikus homeopátiás rendelést folytat
1992-2001-ig a MHOE elnökségi tagja volt. 1993-tól 2o éven át MHOE magyar nyelvű alap- és továbbképzéseinek szervezője és előadója .
Első házasságában él Újpesten, most májustól részben vidéken. Életvitelében is igyekszik a homeopátiához méltó utat követni.

IDŐPONT: 2022. április 28. 18-21 óra

Helyszín: ZOOM

Felvétel: 3 hétig visszanézhető

Ár: alapjegy: 5000.- Ft támogatóijegy: 6000 Ft

Amennyiben lehetőséged van, kérjük válaszd a 6000.- Ft-os támogatói jegyet a webináriumon való részvételhez, támogasd ezzel TE is a homeopátia ügyét! Köszönjük!

KÖSZÖNJÜK A JELENTKEZÉSEKET!

EZ A WEBINÁRIUM MEGTELT!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük