blog

dr. Dinesh Chauhan: Különleges esetfelvételi módszerek

Dr. Dinesh Chauhan kidolgozott egy egyszerű, 3 lépésből álló módszert, amely gyermekeknél és különleges esetekben alkalmazható kiválóan a tudatalattijukat segítségül hívásával. Dinesh doktor dolgozik a félelmeikkel, álmaikkal, érdeklődési irányultságukkal, firkálgatásaikkal és rajzaikkal. Ezekkel az eszközökkel serkenti azt a folyamatot, hogy minden a felszínre kerüljön még akkor is, ha gyerek, vagy nem kommunikatív betegek esetét kell felvennie.

Bemutatásra kerül a különleges gyermekközpontú napló, amelyet a kezelés ideje alatt és után vezetnek. Ennek része egy kérdőív is, amely segíti a lényeget a felszínre hozni. A naplónak elsősorban abban van a jelentősége, hogy segít egyénre szabott tanácsokat adni a klienseknek.

A módszert különböző életkorú gyerekek esetein keresztül is megismerhetik a hallgatók. Különböző birodalmakból származó szerfelírások és különböző módszerek kerülnek prezentálásra azért, hogy ez a technika a gyakorlatban is megismerhető legyen.

Bemutatásra kerül a “nem verbális” gyerekek esetfelvételének a metodikája. Megmutatja, hogyan dolgozzunk különleges gyerekekkel, mint például az autista, diszlexiás, aspergeres, ADHD-és gyerekekkel. Megismerkedhetünk azzal is, hogy hogyan lehet kideríteni a terhessége alatti történéseket. Van egy 6 kérdéses kérdőív, amely arra hivatott, hogy kicsalogassa a szülőkből a gyerekek történetét. A nem beszélő gyerekre és speciális esetekre tervezett naplót is megmutatja az előadó, amelynek az a célja, hogy felszínre hozza a tüneteket. Mindezt jól követhető esetek bemutatásával is illusztrálja a világhírű homeopata tanár. Kitér dr. Dinesh arra is, hogy akut esetekben mi a teendő.

Ezen a 2 napos webináriumon megismerkedhetünk azzal, hogy hogyan lehet gyógyítani és fejleszteni a gyerekeket a különleges jobb agyféltekés módszer használatával.

Ha Te is a legtöbbet szeretnéd kihozni a gyerek és a különleges eseteidből és nyitott vagy a haladó módszerekre, akkor itt a helyed.

Dr. Dinesh Chauhannak 17 éve van homeopátiás parxisa az indiai Mumbaiban. Különleges jobb agyféltekés módszerét Indiában külön díjjal jutalmazták 2014-ben. Egyedi módszere tette ismerté őt a világban és több, mint 32 országban mutatta már be sajátos módszerét a homeopatáknak. Dinesh doktor ma az egyik olyan homeopata, aki nagy hatással van a homeopátia fejlődésére.

HELYSZÍN: Online, magyar szinkrontolmácsolással

Időpont: 2022. május 28-29. (szombat-vasárnap)

Összesen: 11 óra
Ár: 90 Euro (Befizetett 2022-es MIHE tagdíjjal 10 % kedvezmény!)

A HUF-EURO árfolyam bizonytalan változása miatt kivételesen euro bankszámlára várjuk a befizetéseket Euro-ban. Ennek oka, hogy minden közreműködőnek euroban kell fizetnünk. A jelenlegi magas árfolyam kockázat miatt nem szeretnénk a webinárium árát megemelni, nonprofit szervezetként pedig nem tudjuk az esetleges árfolyam kedvezőtlen változásából adódó veszteségeket finanszírozni, ezért ez a kivételes helyzet. Megértéseteket és együttműködéseteket előre is köszönjük! Akinek esetleg gondot okoz, az jelezze nekünk!

Helyszín: online (zoom)

Napi menetrend:

Szombat

8.00 – 10.00
13.00 – 15.00
15.30 – 17.00

17.30 – 19.00


Vasárnap

8.00 – 10.00
10:30-12.30

A webinárium felvételről 3 hétig visszanézhető lesz.

Nyelv:

Az előadót szinkrontolmács fordítja magyarra. Az előadó hangja kb. 20%-os hangerővel lesz hallható.

JELENTKEZÉS LEZÁRULT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük