blog

NÉPSZERŰ SZEREK SANKARANNAL 36 alkalommal

A MATERIA MEDICA ÚJ VILÁGA FOLYTATÓDIK

A legnépszerűbb Materia Medica a Mesterrel!

Dr. Rajan Sankaran nemzetközileg elismert gondolkodó, tanár, író és a rendszerszemlélet képviselője. Eredeti, tiszta gondolkodó hírében álló homeopata, aki leginkább az úttörő szemléletéről ismert. A betegségre, mint egy téveszmére tekint, aminek következtében újabb miazmákat fedezett fel, a kóros állapotokat birodalmakba sorolta (ásvány, növény, állat), meghatározta az érzékelés 7 szintjét, amelyek segítségével sokkal világosabbá teszi a különböző állapotok megértését. Ez a módszer a legúttörőbb mód a beteg érzetének a megértésére, egy olyan szál, amely minden szinten végigvonul, megnyilvánul a betegnél. Ez a metódus “Érzet módszerként” vált népszerűvé, amely még nem jelenti a végét a homeopátia rendszerezésének. Az érzet módszer mára átfogó és szinergisztikus megközelítéssé fejlődött, amely integrálja a régi, a klasszikus és a hagyományos megközelítéseket és a legújabb fejlesztések. Ez a megközelítés – „A homeopátia szinergiája” – minden eddiginél jóval biztosabb szerválasztást és ezáltal eredményességet mutat.

Most a MATERIA MEDICA ÚJ VILÁGA mutatkozik be. Ezen a nagyon ígéretes webináriumon dr. Rajan Sankaran az ő különleges és érdekes tanítási sítlusával tanítja a Materia Medicát. Dr. Sankaran számos homeopátiás szer képét szinergisztikus módon mutatja be úgy, hogy integrálja a mesterektől örökölt hagyományos módszert az érzet módszerrel. A legközérthetőbb módon mutatja a Materia Medica értékes szereit a homeopaták számára 6 sorozatban, minden sorozatban 6×1 órás előadásban.

Az egymást követő 6 sorozat szerei:

  1. Népszerű szerek VII. sorozat szerei:Silicea, Calcium Phosphoricum, Rhus toxicodendron, Lilium Tigrinum, Sulphur, Cina (2024. feb 25-től)
  2. Népszerű szerek I. sorozat szerei:Calcium carbonicum, Causticum, Carcinosinum, Argentum nitricum, Barium carbonicum, Aurum metallicum (2024. május 19-től!)
  3. Népszerű szerek II. sorozat szerei: Staphysagria, Graphites, Thuja, Stramonium, Lac caninum, Strontium carbonicum (2024. június 30-tól!)
  4. Arsenicum album, Kalium carbonicum, Medorrhinum, Calcium sil, Lachesis, China
  5. Chocolate, Coffea, Drosera, Gelsemium, Palladium, Pulsatilla
  6. Phosphorus, Natrium muriaticum, Lycopodium, Nux vomica, Tarentula, Tuberculinum

ÚJ SOROZAT INDUL : 2024. május 19-től hetente 1 videó. Befejezés 2024. december.

HELYSZÍN: Youtube

Felvétel: 1 hónapig visszanézhető

Ár: MIHE tagoknak befizetett 2024-es tagdíjjal: 32 000 Ft/sorozat külsősöknek: 38 000 Ft/sorozat

A sorozatokat lehet egyben (6x32eFt vagy 6x38e Ft), vagy részenként is befizetni. A befizetési határidőkről minden sorozat előtt emailben értesítünk.

Az ár magában foglalja a magyar szinkrontolmácsolás árát is.

Részvételeddel TE is támogatod a homeopátia ügyét! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük