blog

Homeopátiás online fesztivál

MERRE MEGY A VILÁG?

2020.06.13-14.

6×1 óra ONLINE előadás

8 előadó gondolatai, tapasztalatai a világot érintő aktualitásokról homeopátiás szemmel

homeopata szakemberek számára

Előadók: Bóna László, Dr. Földi Ágnes, Jámbor Ottilia Szilvia, Dr. Nagy Beáta, Pocsaji Ágnes, Dr. Sal Péter, Dr. Sasvári Ferenc,  Dr. Zarándi Ildikó

PROGRAM

2020. JÚNIUS 13. SZOMBAT

10-11 óráig:

Dr. Zarándi Ildikó, belgyógyász, háziorvos, a Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványának elnöke  és Dr. Földi Ágnes, csecsemő-gyermekgyógyász háziorvosa  Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványának főtitkára:  Lélegeztető gépen innen és túl,  a járvány homeopátiás szemmel

A vírus főbb jellemzői, az általa okozott betegség tünetek homeopátiás szemmel.

15-16 óráig:

Jámbor Ottilia Szilvia egészségtan-tanár, egészségfejlesztő mentálhigiénikus, homeopátiás tanácsadó  – A homeopátia válasza a világ nagy kihívásaira: PET, BPA szerek születése  

Hogyan születnek új homeopátiás gyógyszerek? A műanyagok két legvitatottabb összetevője a Polietilén-tereftalát és a Biszfenol A homeopátiás szer provingja és eredményei.

19:00-19:30-ig:

Dr. Sal Péter házi gyermekorvos, mentálhigiénés szakember – A járvány és a karantén hatása homeopátiás szempontból

 2 eset bemutatása. Az első esetben a fizikai tüneteket kezeltem a telemedicina keretein belül, amelyhez a homeopátiás szert  Heiner Frei módszerével, a polaritás analízissel választottunk ki. A második esetben a járvány okozta mentális tüneteket lehetett kezelni egy dekompenzálódó édesanyánál olyan homeopátiás szerrel, melyet elsősorban influenza megelőzősében és kezelésében javasolnak.

19:30- 20:00 óráig:

Dr. Nagy Beáta csecsemő-gyermekgyógyász Labordiagnosztika Kecskemét- Tapasztalatok a járványról és a tesztelésről A járványt a gyermekorvosi rendelőből követtem végig, létrehoztunk egy antitestszűrő központot.

2020. JÚNIUS 14. VASÁRNAP

10-11 óráig:

Pocsaji Ágnes, homeopátiás tanácsadó – Aktinoidákból készült homeopátiás szerek – gyógyító erők a XXI. század problémáira. (csak online hallgatható, felvétel nem készül)

25 pontban gyűjtöttem össze az aktinoidákból készült szerek közös jellemzőit, azokat a helyzeteket, amikor a szerválasztásnál fontos, hogy az eszünkbe jussanak. Ezeket a pontokat végignézve szembetűnő, hogy milyen sok  a párhuzam ezeknek a szereknek az indikációi és azon problémák között, amelyekkel a mai kor emberének kell szembenéznie világszerte. A szakirodalomból vett rövid esetekkel is illusztrálom majd azt a hatalmas gyógyító potenciát, ami ezekben a szerekben rejlik.

15-16 óráig:

Dr. Sasvári Ferenc, homeopata orvos, patológus szakorvos – A Covid19 és az Arsenicum album homeopátiás gyógyszer kapcsolata 

Dr. Manish Agarwala Kalkuttában élő homeopata orvos kolléga a járvány kezdete óta tanulmányozza, kutatja a járványnak megfelelő Genus Epidemicus szert. Erről készített egy immáron 4 részből álló tanulmányt, amiben körbejárja kérdést a nyugati orvoslás, a biokémia,  a patológia, az élettan,  a toxikológia és természetesen a homeopátia szempontjából is. Azt találta, hogy szoros a kapcsolat a Covid19 tünetei és az Ars album homeopátiás gyógyszerképe és toxikológiai tünetei között. Az előadás ennek a tanulmánynak az érdekes részleteit mutatja be.

19-20 óráig:

Bóna László, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság elnöke – Ment-e a vírus által a világ elébb?

A vészhelyzet utóhatásai és a jövő előérzetei. A kollektív pánik stádiumai. Generációs különbségek a traumák kezelésében. Globális hatások és egyéni reakciók.

Időpont: 2020. június 13-14. szombat-vasárnap

Helyszín: ZOOM
Technikai feltétel: internet + okos telefon vagy tablet vagy számítógép

Részvételi díj: 12 000 Ft. 

MIHE tagoknak befizetett 2020 tagdíjjal 10 000 Ft.

Résztvevőknek egyes előadások visszahallgatható lesz, amennyiben az előadó ehhez hozzájárul! A visszahallgatást gmail.com-os e-mail címmel tudjuk garantálni.

JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

A részvételi díjat a Magyar Integratív Homeopátiás Egyesület számlájára tudod átutalni.

Magnet Bank  16200106-11639019
Közlemény: résztvevő neve, Online fesztivál
A pénz beérkezése után számlát állítunk ki a megadott névre és címre. A hozzáférést e-mailben küldjük.
KÖSZÖNJÜK! 🙂
Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy Magyarországon az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott eljárásrend alapján: “komplementer terapeuta gyanús/kivizsgálás alatt álló illetve megerősített Covid-19 esetet nem kezel”! A komplementer terapeuták kérdőívvel szűrik a Covid-19 gyanús eseteket és az eljárásrend szerint járnak el.
Ez az esemény nem a járvány kezelésről szól! Kizárólag a hazai- és nemzetközi szakemberek hasonlóság alapú tapasztalat- és gondolatcseréje a világot jelenleg érintő kérdésekről.

Ez is érdekelhet még:

Hilery Dorrian: Konvencionális daganatkezelés alatt álló betegek testi és lelki támogatása homeopátiával
2020. November 7-8.
Részletek:
___________________________________________________________________________
BÓNA LÁSZLÓ: Koronaáriák webináriumának hangfelvétele megvásárolható:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük