blog

Ment-e a vírus által a világ elébb?

Bóna László 2020. június 14-i

ELŐADÁS

A vészhelyzet utóhatásai és a jövő előérzetei. A kollektív pánik stádiumai. Generációs különbségek a traumák kezelésében. Globális hatások és egyéni reakciók.

Bóna László író, előadó, homeopata, tanár, rendező, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság alapítója. Több, mint 30 homeopátiáról szóló könyv szerzője. Több írása jelent meg a jelenlegi járvánnyal kapcsolatban is: Homeopátiás szakmai reflexió a koronavírushoz 1-4. rész, Ha csak egy szer van kéznél- Arnika és Ha csak egy szer van kéznél – Oscillococcinum címekkel. Bóna László logikus gondolkodásának, lényeglátásának, innovatív ötleteinek és humorral fűszerezett előadásainak méltán köszönheti népszerűségét. A tanításai a gyakorlatban is jól használhatóak és az ő előadásain még a nehéz témák is könnyen átláthatóvá, érthetővé válnak. A Koronaáriák webináriumon a témával kapcsolatos  gondolataival ismerkedhetünk meg.

Az 1 órás felvétel ára: 3 000 Ft.  

A díj befizetése után 1 hét áll rendelkezésedre, hogy  megnézd a webinárium teljes felvételét, ez idő alatt akár többször is. 🙂

Kérjük, hogy gmail-es email címet adj meg a regisztrációkor, mert a tapasztalatok alapján ezzel tudod majd zökkenőmentesen megnézni a videót! Ha nincs ilyened 2 perc alatt ingyenesen lehet ilyet csinálni és érdemes. Köszönjük!

___________________________________________________________________________________

JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

KÖSZÖNJÜK! 🙂

_____________________________________________________________________

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük