blog

Dr. Jonathan Hardy EMLŐSÖK webinárium

magyar szinkrontolmácsolással

2022. Február 5-6.

Dr. Jonathan Hardy világhírű homeopata, aki jól ismert kiváló szemináriumairól, amelyeken a különböző szercsoportok közös témáit és sajátosságait mutatja be.

A mostani webináriumon egy lenyűgöző és fontos szercsoportot ismerhetünk meg általa. Jonathan szerint a gyakorlatában az emlősökből készült szereket tudjuk a leggyakrabban használni az állati szerek közül. Lehet, hogy épp azért, mert mi magunk is emlősök vagyunk és az emlős témák bennünk emberekben is megjelennek.

Ezek a szerek széles körben alkalmazhatóak, különösen hasznosak étkezési zavarok, szenvedély betegségek és szorongásos állapotok kezelésében.

Az emlős páciensek gondoskodásra vágynak, arra, hogy megtartsák és átöleljék őket és arra, hogy meleg, biztonságos, kényelmes környezet vegye körbe őket. Ehelyett többnyire ürességet és hidegséget éreznek, a világot keménynek érzékelik, ahol nem szeretik és elhagyták őket.

A webináriumon Jonathan bemutatja az emlősökre jellemző általános témákat, és megvizsgáljunk a különböző családokat, beleértve a macskákat, a főemlősöket és a kutyákat is, és megismerjük mindegyikük egyedi jellegzetességét is.

A hagyományos provingok, a materia medica, valamint a pontos repertorizáció tökéletesen kombinálható az érzetekkel, amely együtt egy tiszta képet ad.

A szerek, amelyekről hallani fogunk:

 • Lac leoninum (oroszlán),
 • Sanguis panther tigris (tigris),
 • Lac felinum (házi macska),
 • Lac lupinum (farkas),
 • Lac caninum (kutya),
 • Lyssinum (veszett kutya),
 • Lac humanum és Lac maternum (anyatej),
 • Lac vaccinum defloratum (tehén),
 • Dama dama (dámvad),
 • Suricatta suricatta (szurikáta),
 • Macaca mulatta (rézuszmajom),
 • Orangutan,
 • Sanguis ursa arctos (Grizzly medve),
 • Ambra grisea (szürke ámbra),
 • Castoreum canadense (hód).

Az esetek egy része gyerekek esete lesz és ennek kapcsán esetfelvételi technikákat is fogunk tanulni, amelyek a fiatal klienseknél jól alkalmazhatóak.

👉 35 év tapasztalat

👉 videón bemutatott esetek

👉 a lényeg egyértelmű megvilágítása

👉 praxisban jól használható ötletek

Ez nem más, mint Dr. Jonathan Hardy M.A.,B.M.,F.F.Hom. Homeopata orvos.

Dr. J. Hardy 1984-ben szerzett orvosi diplomát a Southamptoni Egyetemen.1986 óta dolgozik teljes állában homeopátiás orvosként. Angliában a Wessexi Homeopátiás Kar regionális oktatója, ahol posztgraduális homeopátiás képzést szervez a régió orvosai számára.

🏆Sokak szerint ő az egyik legjobb előadó a világon és a hallgatóság imádja a prezentációit.

🎬Ő az online szeminárium ellenére videón is megmutatja a pácienseit. Szerkesztett videókat mutat be és nagyon világosan elmagyarázza az egyes esetekben a királyságot, a csoportot és a szert is.

⛳️Nagyon praktikus információkat ad át, amelyek a mindennapi praxisba könnyen alkalmazhatóak.

Jonathan könyvét nemrégiben adták ki, “Mammal Remedies in Homeopathy” címmel. Ebben a könyvben 53 emlős esetet mutat be (orangután, gorilla, majom, csimpánz, anyatej, kutya, farkas, oroszlán, tigris, jaguár, macska, barnamedve, koala, szurikáta, tehén, delfin) és szarkódákat. Egy nehéz esetben Jonathannak repertorizáláshoz kellet folyamodnia, ami alapján Lobelia jött ki. Ezután a szer után, jelentős fizikai változás történt, de mentális szinten nem történt semmi. A követés alkalmával már világos volt, hogy a kliensnek emlős szerre van szüksége és a hód tökéletes gyógyulást hozott számára.
Ez egy nagyon jó könyv, amelynek az esszenciáját fogja most elhozni nekünk a Jonathanra jellemző nagyon illusztratív prezentációkon keresztül.

Időpont: 2022. február 5-6. (szombat-vasárnap)

Összesen: 12 óra
Ár: 33 000 Ft  (Befizetett 2022-es MIHE tagdíjjal 3e Ft kedvezmény!)

MIHE éves tagdíj 10e Ft.

Helyszín: online (zoom)

Napi menetrend:

9.00 – 10.30
11.00 – 12.30
14.00 – 15.30
16.00 – 17.30

A webinárium felvételről visszanézhető lesz 3 hétig.

Nyelv:

Az előadó angolul tartja az előadást, amelyet szinkrontolmács fordít magyarra. Az előadó hangja kb. 20%-os hangerővel lesz hallható.

Együttműködés:

Ez a webinárium a Szlovák Klasszikus Homeopátiás Akadémiával közös együttműködésben valósul meg.

&

JELENTKEZÉS LEZÁRULT

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük