blog

GOMBÁK

Dr. Hans Eberle és Friedrich Ritzer

2021.november 20-21.

Online, magyar szinkrontolmácsolással

A gombák a periódusos rendszer 7. sorához tartozó növények. A gombák az univerzum körforgására emlékeztetnek, ahogy valami kifejlődik majd később lebomlik, és abból ismét valami új épüljön fel. 

Gyerekek fejlődési rendellenessége (fejlődés) és az időskori problémák (leépülés vagy lebomlás) kerülnek előtérbe a gombák homeopátiás alkalmazása során. Kedvezően hatnak az élet kibontakozására csakúgy mint az időskori problémákra. A balesetek és sérülések okozta töréseket nem csak a fészkes virágzatú növényekből készült homeopátiás gyógyszerekkel lehet jól kezelni, hanem a gombák között is található egy új gyógyszercsoport, amely jó erre a helyzetre.

Az akarat az élet motorja és úgy tűnik, hogy ez a gombák egyik alaptémája. Az akaratgyengeséget, a hajlíthatatlan akaratot és a makacsságot fiatal és idős korban egyaránt megtalálhatjuk. A gombákra is jellemző a halogatás, a rögeszmés-kényszeres rendellenességek, az anorexia, a kényszeres mosakodás, a rendetlenség és a szétszórtság.

Ezalatt a webinárium alatt 10 gombával fognak az előadók megismertetni. A gyógyszervizsgálati eredményeknek és a sok-sok klinikai tapasztalatnak köszönhetően kirajzolódik egy olyan szerkép előttünk, amely alapján felismerhető, hogy hogyan is néznek ki a való életben azok a betegek, akiknek ezekre a szerekre van szüksége. Biztosak vagyunk benne, hogy a gombák nagyon fontos részei a homeopátiás materia medicának és gyakran fogjátok használni a gyakorlatban.

Hans és Friedrich a következő gyógyszerekkel kapcsolatos tapasztalatait fogja megosztani velünk: 

Boletus edulis (boletus), Cordyceps sinensis, Agaricus campestris, Cantharellus cibarius, Macrolepiota procera, Leccinum testaceoscabrum, Psilocybe mexicana, Coprinus comatus, Mycena rosea, Xerocombus badius, Ringworm

Dr. Hans Eberle és  Friedrich Ritzer

1995 óta kutatják az összes radioaktív anyagot. Ezen kívül sok más új anyagot is teszteltek, amelyeket klinikailag ellenőriztek és elérhetővé tették a repertóriumban. Az elmúlt években kizárólag a gombákkal dolgoztak, több mint 10 gombát vizsgáltak teszteléssel és klinikailag. A tudományos megfigyeléseket valódi gyakorlati helyzetekkel kombinálják. Hans és Friedrich közösen tanítják az aktinoidákat és a kiegészítő gyógyszereket. Elkísérték Jan Scholtent különböző utazásaira például Madagaszkárba, Panamába és a gomba provingra. Részt vettek Luis Klein mester kurzusán Torontóban 2008 és 2011 között.

A szeminárium kulcsszavai:

hajlíthatatlan akarat, makacsság, akaratgyengeség, fejlődés és visszafejlődés, fejlődési rendellenességek, gyerekkori fejlődési rendellenességek, megkésett fejlődés, gyors leépülés idős korban, demencia,szorongás, pánik, kényszerek, sérülések és balesetek következményei

Időpont: 2021. november 20-21. (szombat-vasárnap)

Összesen: 12 óra
Ár: 32 000 Ft (Befizetett 2021-es MIHE tagdíjjal 10 % kedvezmény!)
Helyszín: online (zoom)

Napi menetrend:

9.00 – 10.30
11.00 – 12.30
14.00 – 15.30
16.00 – 17.30

A webinárium felvételről visszanézhető lesz.

Nyelv:

Az előadók németül tartják az előadást, amelyet szinkrontolmács fordít magyarra. Az előadók hangja kb. 20%-os hangerővel lesz hallható.

Együttműködés:

Ez a webinárium a Szlovák Klasszikus Homeopátiás Akadémiával közös együttműködésben valósul meg.

&

JELENTKEZÉS LEZÁRULT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük