blog

KATE BIRCH: A homeopátia alapelveinek igazolása Covid-nozóda kutatással

Szeretettel meghívunk a 17. Kvintesszencia fórum szimpóziumra.
IDŐPONT: 2024. június 19-én 19.00 óra

A koronavírus nozóda homeoprofilaxis kutatást a Free and Healthy Children International végezte 2020-2022 között. A kutatás nem csak a nozóda hatékonyságának és biztonságosságának a vizsgálatára terjedt ki. A fő cél a homeopátia számos alapvető tantételének igazolása volt a gyakorlat előmozdítása érdekében.
Homeoprofilaxis a fertőző betegségek megelőzése érdekében. Ez az előadás áttekinti a homeopátiás alapelveket, amelyekről Samuel Hahnemann az Organon és Chronic Diseases című könyveiben írt.

Kate Birch RSHom (NA), CCH
 1994 óta gyakorolja a homeopátiát, szakterülete a fertőző betegségek, a homeoprofilaxis (HPx) és 2000 óta az oltáskárosodás. A NASH korábbi alelnöke (2005-2007), és továbbra is a NASH képviselője a Nemzetközi Homeopátiatanácsban (ICH). A Free and Healthy Children International korábbi igazgatója, és továbbra is a Free and Healthy Children International fő kutatója és vezető tanára. Világszerte tanít homeopátiát és homeoprofilaxist. Jelenleg Minneapolis MN-ben él és egy forgalmas praxist vezet. Kate öt homeopátiáról szóló könyv szerzője, két nagy kutatási projekt szerzője a HPx-ről (Childhood HPx és Coronavirus HPx), és számos cikket publikált különböző nemzetközi homeopátiás folyóiratokban.

2021. májusában előadást tartott a magyar homeopatáknak a MIHE szervezésében megrendezett webináriumon. Az akkor még kezdeti stádiumban lévő kutatás eredményeit most személyesen Kate Birch prezentálja nekünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük