blog

Tomáš Výboch: Autizmus és más mentális betegségek gyógyítása páfrányokkal, tej- és matridonál szerekkel

2024. április 27-28.

WEBINÁRIUM, MAGYAR SZINKRONTOLMÁCCSAL

Az elmúlt években Tomáš nagy sikereket ért el az autista gyermekek kezelésében egy új, korábban kevéssé ismert szerekkel, a páfrányokkal. Ez egy kiváló szercsoport az autizmus, az Asperger-szindróma, a figyelemhiány és a kényszerbetegség kezelésére.

Azoknak az embereknek, akiknek páfrányokra van szükségük, gondot okoz a mai világban való boldogulás. A világ túl bonyolult, gyors tempójú, kiszámíthatatlan és tele van változással számukra. Ezek az emberek szeretik a rutint és a szabályokat, utálnak minden változást. Hajlamosak elnyomni a saját érzéseiket, hogy megfeleljenek a csoportnak. Ezáltal elveszítik a kapcsolatot saját érzelmeikkel. Nehezen értik meg mások érzelmeit. A páfrányt igénylő gyerekeknek gyakran nem fejlett a beszédük, nem tartanak kapcsolatot más emberekkel, inkább telefonokkal és tabletekkel játszanak. A szülők gyakran úgy beszélnek róluk, mintha nem akarnának felnőni.

Szombaton Tomas a páfránycsoport vadonatúj homeopátiás szereiről tart előadást és bemutatja eseteit.

A vasárnapot a matridonális gyógymódok és a tej szereknek szenteljük. A tejek és a matridonálszerek a leggyakrabban felírt szercsoport Thomas praxisában. Ezek kiváló szerek mindenféle traumára és mentális zavarra, beleértve a szorongásos zavarokat és a depressziót is. Kiváló gyógyszerek a bennünk lévő “sebzett gyermek” kezelésére. Látni fogjuk a Placenta, az Amniotic fluid, az Umbilical cord, az Oxytocin, a Folliculinum és olyan kevéssé ismert tejek eseteit is, mint a Lac orictolagus, a Lac glama, a Lac suilinum és a Lac caprinum.

Tomáš elsősorban Jan Scholten rendszerével dolgozik. A praxisában szerzett ismeretei alapján igyekszik az állatszereket rendszerbe sorolni, hogy egyszerűsítse a materia medicát és megkönnyítse e gyógyszerek felírását. A webinárium során ezt a tudását is megosztja velünk.

Tomáš Výboch homeopata és a SAKH előadója. Szlovákiában és Lengyelországban tanít homeopátiát. Szemináriumait a hallgatók különösen kedvelik az esetek alapos és érthető elemzése miatt.

Tomáš a Szlovák Klasszikus Homeopátiás Akadémián szerzett diplomát. Tanulmányai után egyéves gyakorlatot végzett Dr. Petroci mellett, majd saját praxist nyitott, és néhány év múlva a SAKH oktatója lett. Érdeklődési körébe tartozik a pszichológia és a pszichiátria. Főként C. G. Jung és Viktor Frankl pszichiáterek munkáit tanulmányozza. Leggyakoribb kliensei a mentális betegségben szenvedő emberek.

Időpont:  2024. április 27. – 28. (szombat és vasárnap) összesen 12 óra

Helyszín: online

Napirend:
9.00 – 10.30
11.00 – 12.30
14.00 – 15.30
16.00 – 17.30

A webináriumot felvesszük, a videót a webinárium után küldjük és 4 hétig visszanézhető lesz.
(12 órás, 2 napos webinárium)
Ár: 
 57 000 Ft (befizetett 2024-es tagdíjjal), külsősöknek: 62 000 Ft

Az ár magában foglalja a magyar szinkrontolmácsolás árát is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük