blog

Michal Yakir: Ősi növények

Michal Yakir utazásra invitál minket az ősi növények világába. Bemutatja, amit tudományosan ismerünk róluk, de azt is, amit a metafizikából tudunk és megérthetjük, hogy mi a szerepük ezen a planétán.

Michal Yakir nagyszerű tanár. Brilliáns módon képes a növények birodalmával kapcsolatos ismeretek átadására. A tudását humorral fűszerezve adja tovább, miközben áthatja az előadását az emberek és a Föld iránti szeretete. A magyarázatait érdekes prezentációval és gyógyult esetek bemutatásával teszi még különlegesebbé.

A mohák és zúzmók – a kezdetek
A lycophyták – egy kevéssé ismert csoport
A pteridophiták/ páfrányfélék – az equisetumtól a psilotumig és a páfrányokig, ezek helye a fejlődésben, gyógyszervizsgálatok és azok praktikus alkalmazásuk.
A cycases – fenyők– egy ismert csoport új megvilágításban.
A gnetales –efedrától a welwitschia tűlevelűekig, mint az eltűnt legfejlettebb csoport. Mit tudhatunk meg arról, ami egykor a csúcson volt, és minden tudása elsüllyedt és arról a korszakról, amelyről az ember semmit sem tud?

Az elmúlt években Michal idejét az ősi növények megértésére fordította amelyek nem haltak ki. Ezek a növények nem beszélik a mi nyelvünket. Mégis hogyan érthetjük őket meg? És kiknek segítenek az ezekből készült homeopátiás szerek?

IDŐPONT: 2022. október 8-9. szombat és vasárnap, összesen 12 óra

HELYSZÍN: Online
Nyelv: angol, magyar szinkrontomácsolással
A webinár felvétele 3 hétig visszanézhető lesz.

ÁR: 42 000 Ft (befizetett MIHE 2022-es tagdíjjal 40 000 Ft)

JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük