blog

Tomáš Výboch: Családi traumák

2023. február 11-12.

Ezen a hétvégi webináriumon Tomás Vyboch olyan eseteket fog bemutatni, amelyek hátterében családi traumák állnak. Fogunk látni olyan eseteket, ahol a kliensnek nagyon nehéz gyerekkora volt, amely az egész életére kihatott.

A leggyakoribb traumák közé tartozik az az esemény, amikor a szülő elhagyja a családot és egyben a gyereket is, a fizikai abúzus, az alkoholizmus, a gyerek elhanyagolása vagy elutasítása, a szülő gyermeke iránti közömbössége. A gyermek túlzott kontrollálása és a túlzottan magas elvárások szintén problémát okozhatnak.

Megtanuljuk, hogy mely homeopátiás gyógyszerek és gyógymódok használhatók jól bizonyos traumatikus eseményeknek a hatékony kezelésében.

Látni fogjuk a skizofrénia, a bipoláris zavar, az antiszociális viselkedés eseteit az elhagyott gyermekeknél, valamint a depresszió és a pánikbetegség számos esetét.

Tomás Výboch homeopata és SAKH előadó. Homeopátiás praxisában széles körben szakosodott a mentális rendellenességek kezelésére. Azt tapasztalja, hogy évről évre jelentősen nő az ezekkel a nehézségekkel küzdő kliensek száma. Tapasztalatai alapján megállapította, hogy ezek a kliensek gyakran hasonló vagy azonos panaszokkal jönnek hozzá, amelyek lehetővé teszik számára, hogy beazonosítsa különböző betegségcsoportokat. Időnként már a konzultáció első néhány percében meg tudja határozni, hogy melyik homeopátiás birodalomból vagy csoportból kell szert választani a betegnek.

Tomás a munkája során elsősorban a rendszerelemléletet használja Jan Scholten tanítására alapozva. Ennek a módszernek köszönhetően sikeresen felír még kevéssé ismert gyógyszereket is, amelyek nem találhatók meg a repertóriumban. A szeminárium minden olyan homeopata számára hasznos, akik meg akarják tanulni ezt a rendszert. Minden esetet alapos magyarázattal szemléltet, hogy még azok a homeopaták is megértsék, akinek nincs ezzel a módszerrel tapasztalata. Látni fogunk eseteket az ásványi, a növényi és az állati birodalomból.

Tomást már gyerekkorában vonzották a föld és a menny közötti összeköttetés kérdése. Amikor tinédzser volt, felfedezte az okkultizmust, a spiritualizmust és a mágiát. Gyerekként varázslós játékokat játszott, mindenféle elixíreket kevert a kis kémcsöveiben. Ezért nem meglepő, hogy amikor 18 éves korában homeopátiával találkozott, azonnal magával ragadta. Az első homeopátiás könyv elolvasása után érezte a hívást, amely arra késztette, hogy homeopata legyen. Ez a hívás fokozatosan erősödött, és életének fő mozgatórugója lett, aminek nem ellenállt, hanem hűségesen követte.

Tomáš a Szlovák Klasszikus Homeopátiás Akadémián végzett. Tanulmányai után egy éves gyakorlatot végzett dr. Petrocinál, majd saját praxist nyitott, és néhány év múlva a SAKH oktató lett. Fő érdeklődési köre a pszichológia és a pszichiátria. Elsősorban Carl G. Jung és Viktor Frankl pszichiáterek munkáit tanulmányozza. Ennek köszönhetően leggyakoribb ügyfelei mentális betegségben szenvedő emberek.

Időpont:  2023. február 11. – 12. (szombat és vasárnap) összesen 12 óra

Helyszín: online

Napirend:
9.00 – 10.30
11.00 – 12.30
14.00 – 15.30
16.00 – 17.30

A webináriumot felvesszük, a videót a webinárium után küldjük és 3 hétig visszanézhető lesz.
(12 órás, 2 napos webinárium)
Ár: 
 42 000 Ft (befizetett 2023-as tagdíjjal), külsősöknek: 46 000 Ft

Az ár magában foglalja a magyar szinkrontolmácsolás árát is.

JELENTKEZÉS LEZÁRULT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük