blog

DR. TUZSON RITA: VÉDŐOLTÁSOK

2024. január 23. kedd 18 óra

A védőoltás hatékony, megvéd minket a fertőző betegségektől, és nincs , vagy nagyon kevés mellékhatása van. Az orvosi egyetemet ezzel a meggyőződéssel hagyja el az ember, és ez rögzült a közvélemény
fejében is.
Vajon valóban így van-e?
Orvostörténeti tények, tanulmányok bizonyítják az ellenkezőjét. Az oltások gyakran a kiváltói járványoknak, jótékony hatásuk alaposan megkérdőjelezhető, a mellékhatásaikról pedig számtalan
tudományos cikk született és születik évszázadok óta.
A gyógyszerlobby az utóbbiakat gondosan titkolja, a nekik nem megfelelő véleményt nyilvánító orvosokat elhallgattatja. A C19 kapcsán alaposan beláthattunk aszínfalak mögé.
Bár jópár éve érdekel a téma, igazán 2020-ban mélyedtem el szakirodalom tanulmányozásában.
Azokat a döbbenetes adatokat szeretném megosztani, amiket a kutatásaim alatt találtam.
Lesz saját eset is, és megpróbáljuk az oltások kérdését egy szélesebb kontextusba is elhelyezni.
Szeretettel várlak Titeket!
Kedvcsinálónak adom közzé azt a levelet, amelyet a vasarnap.hu-n megjelent cikkre reagáltam.

“Tisztelt Kolléganő, Tisztelt Szerkesztőség!
https://vasarnap.hu/2023/11/27/kismama-szuletendo-gyermeket-is-vedi-az-oltasokkal/

A fenti cikküket teljes megdöbbenéssel olvastam, és tisztelettel kérem Önöket a cikk téves tartalmainak korrigálását. A terhesség alatt beadott védőoltásoknak súlyos következményei vannak mind a magzat, mind az édesanya egészségére nézve, hatékonyságukkal kapcsolatban pedig rendkívül sok kétség merül fel.
Több mint 10 éve foglalkozom gyakorló orvosként  a védőoltások kérdésével, számos német és francia nyelvű szakkönyvet tanulmányoztam át, több előadást tartottam ebben a kérdésben. Van gyakorlati tapasztalatom is, oltáskárosultak kezelésében.
A következő  következtetésekre jutottam:
A fertőző betegségek megelőzésének számos módja van, ezek közül a legkevésbé hatékony, de a legveszélyesebb a védőoltás.A védőoltás intézménye évszázadok óta az emberi félelemre alapozza karrierjét, nem pedig tudományos tényekre. A mögötte álló gyógyszerlobby mindent elkövet, hogy a sok esetben rendkívül súlyos mellékhatásoknak még a feltételezését is eltüntesse, miközben lassan, de biztosan derülnek ki az eltitkolt tények. Különösen látványos volt a gyógyszeripar minden etikát nélkülöző promóciós tevékenysége a C19 idején. Úgy tüntették fel, mintha a betegségnek nem lett volna terápiás megoldása, az emberek félelmét mesterségesen felfokozták, elfogadhatatlan feltételekkel kötelezték az embereket egy még kísérleti fázisban levő vakcina felvételére.
Hallották-e Önök Jenner, a védőoltás atyjának történetét? Tudják-e Önök valókában ki volt ez a férfi? Tudják-e , hogy egyik első áldozata éppen egy terhes kismama volt, aki a védőoltás felvételét követően elvetélt. Az elhalt magzat testét teljesen beborították a himlős kiütések. ( Dr Buchwald: Impfen- das Geschäft mit der Angst) A másik áldozata saját gyermeke volt, aki az oltás következtében értelmi fogyatékos lett és 21 éves korában elhunyt. Olvasták-e Önök azokat az egyre nyilvánvalóbb bizonyítékokat, amelyek kétséget kizáróan találnak ok-okozati összefüggést a gyermekkori oltások és súlyos, nehezen gyógyítható betegségek között ( Neil Z. Miller: Der grosse Impfreport) Számos kolléga állítja, hogy sem a sclerosis multiplex, sem az autizmus nem létezne a védőoltások nélkül. Ok -okozati összefüggés van a leukémiák, bizonyos rákos megbetegedések, a bölcsőhalál, a figyelemzavar, az allergiák és a védőoltás között. Ismerik Önök azt a félelmetes tendenciát, hogy a C19 u-n- védőoltás óta Európa termékenységi rátája drasztikusan csökken?
Kérem, ne zárkozzanak el a vitától! Vitassuk meg a kérdést, ahogyan az tudós, felnőtt emberekhez illik. Ne hagyják magukat az ördögtől meggyőzni, aki azt súgja: összeesküvő, lapos föld hívő, vírustagadó, stb… Kérem, válaszoljanak felelős keresztény magyar ember módjára. Kérem, adjanak nekem lehetőséget, hogy az újságjukban felsorakoztathassam ellenérveimet.

Kollegális tisztelettel:

Dr. Tuzson Rita pszichiáter, homeopata, Sierre, Svájc”

IDŐPONT: 2024. január 23. kedd 18 óra

HELYSZÍN: online, zoom

FELVÉTEL: az előadás 3 hétig visszanézhető


Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük