blog

Dr. Rajan Sankara: SZUPEROSZTÁLYOK A HOMEOPÁTIÁS PRAXISBAN

2023. október 13-15.

WEBINÁRIUM, a szemináriumot élőben Münchenből közvetítjünk, magyar szinkrontolmáccsal, amely felvételről 3 hónapig visszanézhető!

Az elmúlt 4 évben Dr. Sankaran intenzíven dolgozott a botanikai alosztályok homeopátiás megértésén és az úgynevezett szuperosztályok megalkotásán, amelyekben az ásványi, állati birodalom szerei, valamint nozódák és szarkódák is benne vannak. Ennek a rendszernek a megalkotása és gyakorlati használása teljesen megváltoztatta Dr. Sankaran szerfelírási stratégiáját, mivel a szerfelírást mindig a hat szuperosztály egyikére korlátozza. Ez a módszer könnyen megérthető és a gyakorlatban nagyon jól használható. Az osztályok kapcsolódnak a beteg alapvető karakteréhez, amely az ő alapvető reagálási módja a külvilágra. Például, hogy egy helyzetben a személy megpróbálja-e a különféle szituációkban megőrizni a stabilitását, vagy harcol, vagy épp bezárkózik? Ezek és az ehhez hasonló tényezők határozzák meg a szuperosztályt és a hozzá tartozó személyiségtípust. A nehéz esetekben a tipikus mintázat felismeréséhez Dr. Sankaran az úgynevezett WISE-módszert alkalmazza segédeszközként. Sankaran a legutóbbi müncheni konferencián mutatta be ezt az új koncepciót, és most a gyakorlati alkalmazást tanítja meg a résztvevőknek. Az esetek nem csak azt fogja megvilágítani, hogyan lehet azonosítani a megfelelő szuperosztályt, hanem azt is, hogyan szűkítsük le az esetet lépésről lépésre, a birodalmaktól, az albirodalmakig, majd a miazmán, a kulcstüneteken keresztül a legfontosabb jellemzőkig. Dr. Sankaran ezt a folyamatot “5 ujjas módszernek” nevezi, és Münchenben először mutatta be ezt részletesen. A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy megismerkedjenek az esetfelvétel és elemzés legújabb és leghasznosabb eszközével.

Dr. Rajan Sankaran nemzetközileg elismert gondolkodó, tanár, író és a rendszerszemlélet képviselője. Eredeti, tiszta gondolkodó hírében álló homeopata, aki leginkább az úttörő szemléletéről ismert. A betegségre, mint egy téveszmére tekint, aminek következtében újabb miazmákat fedezett fel, a kóros állapotokat birodalmakba sorolta (ásvány, növény, állat), meghatározta az érzékelés 7 szintjét, amelyek segítségével sokkal világosabbá teszi a különböző állapotok megértését. Ez a módszer a legúttörőbb mód a beteg érzetének a megértésére, egy olyan szál, amely minden szinten végigvonul, megnyilvánul a betegnél. Ez a metódus “Érzet módszerként” vált népszerűvé, amely még nem jelenti a végét a homeopátia rendszerezésének. Az érzet módszer mára átfogó és szinergisztikus megközelítéssé fejlődött, amely integrálja a régi, a klasszikus és a hagyományos megközelítéseket és a legújabb fejlesztések. Ez a megközelítés – „A homeopátia szinergiája” – minden eddiginél jóval biztosabb szerválasztást és ezáltal eredményességet mutat.

Időpont:  2023. október 13-15. (péntek, szombat és vasárnap) összesen 16,5 óra

Helyszín: online

Napirend pénteken és szombaton:
9.00 – 10.30
11.00 – 12.30
14.30 – 16.00
16.30 – 18.00

Vasárnap:
9.00 – 10.30
11.00 – 12.30
12.45 – 15.15

A webináriumot felvesszük és 3 hónapig visszanézhető lesz.
(16,5 órás, 3 napos webinárium)

Ár:  120 000 Ft (befizetett 2023-as tagdíjjal), külsősöknek: 125 000 Ft

Az ár magában foglalja a magyar szinkrontolmácsolás árát is.

Felvétel: 3 hónapig visszanézhető

Részvételeddel TE is támogatod a homeopátia ügyét! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük