blog

DR. JONATHAN HARDY: MEGFOGHATATLAN DOLGOK (IMPONDERÁBILIÁK) ÉS DRÁGAKÖVEK

2024. február 10-11.

Dr. Jonathan Hardy jól ismert a homeopátiás világban érthető szemináriumairól, amelyeken elmagyarázza a különböző csoportok közös témáit és sajátosságait. Ezen a webináriumon most két új csoport lenyűgöző szereit ismerhetjük meg.

IMPONDERÁBILIÁK AVAGY MEGFOGHATATLAN DOLGOK

Azok a betegek, akiknek ezekre az izgalmas szerekre van szükségük, általában erős, dinamikus emberek. Energiáról és hatalomról beszélnek. Gyakran sikeresek és mások is nagyra értékelik őket, mindezt pedig úgy, hogy nem akarnak dominálni. Humanitáriusok, és másokat akarnak szolgálni. Beszélhetnek az univerzumról, a végtelenségről, a hatalmas távolságokról és a végtelen időről. Azonban ez csak energia, és ez a nem anyagi érzés nagyon ijesztő lehet. Lehet, hogy hiányoznak a határok, és azt érzik, hogy nincs testük, vagy egyáltalán nem léteznek. Amikor kapcsolatba lépnek az adott szer forrásával, rendkívüli erővel felruházottnak érezhetik magukat. Ezek az emberek általában “a legnagyobbak”, különösen extrovertáltak lehetnek, és olyan megdöbbentő dolgokat mondanak, mint “Én vagyok a legerősebb ember a bolygón!” vagy “Elnyelem az Univerzumot!”. Gyakran van valamilyen diagnózisuk, például figyelemhiányos hiperaktivitási zavar vagy bipoláris zavar, és a fizikai patológiájuk nagyon súlyos lehet: neurológiai betegség, rák vagy súlyos krónikus fájdalom. De amikor a szimillimum egy Imponderábilia a gyógyulás gyors és mélyreható.
A videós esetek segítségével vizsgált szerfelírások között lesz a Lux foramina nigris (feketelyuk), az Electricitas (villamos áram), a Magnetis polus arcticus (északi sarki mágneses pólus), a Laser Beam (lézersugár), az Ignis alcoholus és a Positronium (pozitrónium).
A szerképekben láthatóak lesznek a Gázokkal, a Radioaktív anyagokkal és a Lantanidákkal a hasonlóságok. Tanulmányozzuk a csoportok témáit, és megtanuljuk azt a jellegzetes nyelvezetet, amely megkülönbözteti az Imponderábiliákat az ismertebb szercsoportoktól.

DRÁGAKÖVEK

A drágakövek lenyűgöző és viszonylag új kiegészítői a materia medicánknak. A drágakő betegek úgy érezhetik, hogy olyan élethelyzetbe vannak bezárva, amit nem akarnak, mélyen megrekedtek, különösen a kapcsolataikban. Vágynak arra, hogy valódi természetüket a sötétségből a fényre hozzák, és kifejezzék, kik is ők valójában. Fontos számukra a hitelesség, belső lényegük kifejezése, amelyet a túlzottan materiális hozzáállás és élethelyzetek elnyomhatják. Átfedést láthatunk
a Lantanidákkal és a Madarakkal az autonómia, a szabad kifejezésmód és az élet nagyobb összefüggéseinek meglátása iránti vágyukkal. A drágakövek nél az identitás és a kapcsolatok témái gyakran jelen vannak, de rendkívül fokozott intenzitással, ami tükrözi a drágakövek kialakulásának elsődleges tényezőjét: az intenzív nyomást.
Tanulmányozni fogjuk a csoport általános témáit, a betegek által használt forrásnyelvet, és különböző drágakő esetet, többek között smaragd, zafír, ametiszt, rubin, rózsakvarc, gyémánt, gyöngy és fekete opál betegek eseteit.

👉35 év tapasztalat

👉a lényeg egyértelmű megvilágítása

👉praxisban jól használható ötletek

Ez nem más, mint Dr. Jonathan Hardy M.A.,B.M.,F.F.Hom. Homeopata orvos.

Dr. J. Hardy 1984-ben szerzett orvosi diplomát a Southamptoni Egyetemen.1986 óta dolgozik teljes állában homeopátiás orvosként. Angliában a Wessexi Homeopátiás Kar regionális oktatója, ahol posztgraduális homeopátiás képzést szervez a régió orvosai számára.

Időpont:  2024. február 10 – 11. (szombat és vasárnap) összesen 12 óra

Helyszín: online

Napirend:
9.00 – 10.30
11.00 – 12.30
14.00 – 15.30
16.00 – 17.30

A webináriumot felvesszük és 3 hétig visszanézhető lesz.
(12 órás, 2 napos webinárium)
Ár: 
 57 000 Ft (befizetett 2024-es tagdíjjal), külsősöknek: 62 000 Ft

Az ár magában foglalja a magyar szinkrontolmácsolás árát is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük